Livesändningar på FB Kvinnor med ADHD

Var med oss och lyssna på vår livesändning på Facebook 

Kvinnor med ADHD 

Maria Andersson föreläsare och författaren Jessica Hjert Flod.

Lyssna på våra diskussioner i en ofiltrerad livesändning. Vi kommer diskutera allt från vardagskaos till viktiga ämnen som psykisk ohälsa, familjeliv, relationer, och företag. Våga prata om det som ingen vågar pratat om? Så klart  delar med oss av våra personliga erfarenheter och tankar kring varje ämne.  Du som lyssnare får gärna komma med egna idéer och  förslag. 

Ni kan lyssna på vår gamla podcast. Vårt första avsnitt är en introduktion där vi berättar lite om oss själva och våra diagnoser. Du kan lyssna på alla avsnitt här på sidan eller på vår sida hos Kvinnor med ADHD på Podomatic

Avsnitt

Kvinnor med ADHD – Introduktion

I vårt första avsnitt, Kvinnor med ADHD – Introduktion, får du en kort presentation av Maria Andersson och Jessica Hjert Flod. Vi berättar vilka vi är och syftet med denna podcast

Att få sin diagnos

Maria Andersson och Jessica Hjert Flood diskuterar om att få sin diagnos. Varför gjorde du en utredning, hur kändes det att få diagnosen och vilken hjälp har du fått?

Medicinering

Jessica Hjert Flood och Maria Andersson delar sina erfarenheter kring medicinering vid ADHD.

Senaste avsnitten

Föreläsning

Vi föreläser även tillsammans om kvinnor med ADHD. Är ni intresserad av att ha oss som föreläsare är ni välkomna att kontakta någon av oss för att få mer information.

Mer information och kontaktuppgifter till Jessica finner ni på hennes hemsida Nestorförlag

Kontakta mig

  Mobilnummer: 076 - 221 69 90