Uppdragsutbildning

Jag erbjuder möjlighet att arrangera specialanpassade föreläsningar och uppdragsutbildningar för att passa för just er verksamhet.

Syftet med en uppdragsutbildning eller en föreläsning kan vara att få ny inspiration, nya idéer. Grundläggande kunskap om de olika diagnoserna och fördjupade special kunskap, utveckla nya färdigheter och ta del av nya pedagogiska verktyg och strategier. Mer kunskap gör stor skillnad för er verksamhet och för den enskilde individen.

uppdragsutbildningar

Målgrupp

Utbildningarna vänder sig till dig som jobbar inom skola, vård och omsorg, behandling missbruk kriminalitet, socialtjänsten, familjehem, ledare inom föreningsliv,

För mer information kontakta mig via mail eller telefon.

Upplägg

Med stor inlevelse och full energi tar jag med er på min resa genom livet. En tänkvärd historia berättade med humor och självinsikt som väcker tankar, känslor och berör på djupet.

Jag kommer att varva sin berättelse med praktiska tips och råd om hur vi kan hjälpa och stödja personer med ADHD. Vad viktigt det är att utgå ifrån varje enskild individ och hitta deras styrkor och förmågor och på så sätt skapa förutsättningar att få en fungerande vardag.

 

Biljetter

Alla biljetter till mina öppna föreläsningar bokas på Biljettbolaget. Klicka på knappen för att se aktuella föreläsningar och boka din biljett.

 Biljettbolaget 

Forskning

Forskning visar att flickor med ADHD/ADD inte når sina mål i skolan.

De halkar ofta efter i kärnämnen trots att de anstränger sig mer än andra elever.
Flickorna har ofta svårt med kamratrelationer och fritidsintressen, och känner sig ofta ensamma och annorlunda.

ADHD är två till tre gånger vanligare bland pojkar.

Enligt internationella studier är det vanligare att pojkar får diagnos, då få studier är gjorda på flickor och dess symtom.

Kontakta mig

  Telefonnummer: 076 - 221 69 90